Fietsen door Indonesië, Bali 1
Door: Henk de Kruijf
Blijf op de hoogte en volg Hendrik
11 December 2012 | Indonesië, Denpasar
We bellen het hotel om een busje naar het vliegveld te sturen. We zijn moe en lopen met twee fietsen waar het stuur bij hangt door de douane naar buiten, eerst maar wat drinken. Een aardige mevrouw brengt de cola's en gaat meteen het hotel bellen om te vragen waar het busje blijft. Na een half uur worden we opgehaald. Het hotel ligt drie kilometer van het vliegveld. Morgen gaan we maar eens kijken hoe we dit gaan oplossen. Als we in het hotel aankomen barst er een enorme regenbui los. Het is inmiddels half vier geworden, we gaan douchen en vallen daarna in slaap. Om zeven uur worden we waker, we hebben trek. Nog maar even niet aan de Nassie. We besluiten de dag met een cheeseburger en een biertje. Morgen kijken we verder.
11 December 2012 - 15:43
Louise (jaja, Dochter Van...):
Paps & Mams!
Fijn dat jullie goed aan zijn gekomen! Wel erg balen van de fietsjes... Pap, je maakte je er al zorgen om... En nu bleek dat nog terecht, ook!
Die Cheeseburger en t biertje klinken dan wel weer lekker... en voor de fietsen vinden jullie vast wel een oplossing. Liefs! -
11 December 2012 - 16:42
Frans En Magda:
Het echte fietscircus is begonnen.
Ik hoop dat de problemen opgelost zijn en dat de billen en zadels ingevet kunnen worden.
Henk je hebt voor hetere vuren gestaan.
Met mij gaat het steeds beter.
Dit kan ook niet anders met zo'n verpleegster.
Op naar de eerste kilometers.
Frans en Magda -
11 December 2012 - 17:16
Renate:
Wat een nare ervaring. Dit heb ik nog nooit beleefd, maar ook wij zijn altijd blij als de dozen nog dicht zijn! Succes met regelen. Ik hoop dat jullie contactpersonen hebben die het kunnen bestellen/verzenden naar Bali,
Groet Remate -
11 December 2012 - 17:42
Hanneke:
Lieve Henk,en Yvon,
Fijne dat jullie goed zijn aangekomen!! Wel even slikken en pruttelen over de fietsen, hoop dat je snel een op lossing vindt ,en het roer ( stuur) weer in handen hebt!
Knuffel Han
11 December 2012 - 18:00
Marijke Onderwater:
Het is niet waar he. Weer problemen. Ben wel blij dat jullie goed zijn aangekomen. Hoop dat het hoe dan ook in orde komt. Heel veel succes en ga toch ondanks alles wel vast genieten. -
11 December 2012 - 18:18
Ab En Marijke:
Dat jullie goed zouden aankomen hadden wij geen twijfels over, maar belangrijke zaken kan je beter bij je hebben, wij zien dat als hollanders niet belangrijk genoeg om te stelen maar daar kennelijk wel, balen en nog eens balen, maar eerst dan maar proberen te genieten van het weer met of zonder regen, de temperatuur is vele malen beter dan hier want het is koud. Liefs van ons. -
11 December 2012 - 22:59
Piet En Garry:
Hallo Henk en Yvonne,
Wij vinden het heel erg vervelend voor jullie dat de gereedschappen en onderdelen van de fietsen weg zijn. Dit is toch wel echt pech hebben. Hopen voor julllie dat er een oplossing is te vinden en dat jullie alsnog de fietstocht kunnen beginnen. Wij duimen voor jullie.
Groeten,
Piet en Garry