Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
10 mei 2016 18:41 | Door: Petra
Heel veel plezier en ben benieuwd naar de reisverslagen! xx
10 mei 2016 19:03 | Door: Renate
Nou, here you go! Fantastisch, met de tent. Ben benieuwd. we vinden het beiden teveel gedoe en zouden veel moeten aanschaffen. We zijn autocampeerders, dus nooit op gewicht gelet.
Wel hebben we net nog nieuwe banden gemonteerd. Schwalbe marathon supreme en nieuwe binnenbanden. Nouja, je schrijft terecht, alles is prijzig als je topkwaliteit wilt. EN als fietser hoef je de kaloriën niet te tellen. Kom maar op met dit italiaanse kolenhydraten en wijntjes.
Jammer, onze routes kruizen elkaar nergens en wij hebben een week of 6 in onze gedachten.
Tip: mochten jullie in Prat (Stelvio) slapen, overweeg een rustdag, ga om 8 uur met de bus omhoog en maak een fantastische afdaling over Zwitserland. We vonden het zeer mooi en relaxt na de Reschenpass.
Goede start donderdag en veel fietsplezier,
Hartelijke groet
Renate
10 mei 2016 22:43 | Door: Coby Pont
En ja hoor.... daar gaan ze weer. Heel veel plezier!
10 mei 2016 22:51 | Door: Garry en Piet
Ook een hele leuke reis! Veel plezier toegewenst, jullie zullen er zeker weer van genieten.
10 mei 2016 23:50 | Door: Ab
Heel verrassend Maar een hele fijne trip en niet ons mooie weer meenemen. Groetjes
11 mei 2016 04:40 | Door: Alex en Anna Wanders
Wat mooi opa en oma te worden. Wij kennen dat gevoel nu ook, in september is onze dochter zo ver.
De route die jullie nu nemen lijkt ons heel mooi, in Europa is en blijft heel veel te zien en te genieten.
Wij wensen jullie nog enkele goede voorbereidingsdagen en daarna een geweldige reis.
11 mei 2016 21:03 | Door: ans de kruijf
Fijne reis,